Dupa ziduri

Tot mai multi oameni sufera de singuratate. Cauta cu frenezie o relatie sperand ca totul se va rezolva, ca vor fi fericiti. Dupa care sunt singuri in acea relatie… si bineinteles, partenerul este vinovat! Si urmeaza a doua experinta, eventual a treia…si nimic.

Oamenii sunt singuri pentru ca au construit ziduri in jurul lor. Poate in urma unor experinte traumatizante, poate doar pentru ca i-au auzit pe altii povestind…Le-au construit pentru a-i proteja de durere, suferinta, de conflicte. Si ii protejaza… de toate acestea plus de iubire, de comunicare , de emotii , de tot ce tine de relationarea cu ceilalti. Refuza sa mai deschida portile de teama de a nu fi atacati, raniti..si atunci se protejaza si de a fi vazuti , iubiti. E ca si cum ai facut odata o toxiinfectie alimentara grava si acum nu mai mananci nimic ca sa nu repeti experinta. Pana la urma o sa te usuci pe picioare . Asa se intampla si cu inima noastra inchisa intre ziduri :e intr-un loc sigur si sufera de foame ,foamea de viata cu tot ce presupune a trai din plin si a nu-ti refuza nici o experinta.

Aveti curajul si darmati zidurile! O sa vina peste voi zambete, emotii, lacrimi,rani, bucurie,dezamagiri, extaz,lectii,recompense..Si cum sa te mai simti singur? De fapt asta inseamna sa traim si suntem singuri atunci cand ne lipseste viata din viata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *