Drumul spre sufletul pereche

Am observat ca majoritatea celor cu care lucrez incep cautarile pe drumul spiritualitatii din cauza relatiilor, a relatiilor de cuplu in special. La inceput intampin rezistenta atunci cand pun vreo intrebare legata de ce simt ei, ce vor ei, ce cauta ei. Eventual raspund pe fuga si sunt nerabdatori sa afle despre partener “de ce crezi ca face asa?” , ”  dar a zis ca” ,  “nu il inteleg”, ” s-a schimbat”. De multe ori ma intreba pe mine daca eu cred ca exista o sansa ca el/ea sa se schimbe, astfel incat sa se incadreze in asteptarile lor (ca doar exista “suflete pereche”, nu? si nu suntem fericiti pana nu le intalnim pentru ca sufletele pereche au rolul unic de a se mula pe dorintele noastre pe care nici macar nu le stim foarte clar) .

Ideea de “suflet pereche” induce credinta ca exista o singura persoana cu care putem experimenta iubirea, iar daca nu intalnim acea iubire, am ratat. Mie mi se pare ca eticheta asta de “suflete pereche” ne “pregateste ” din start pentru esec si separare. Pentru ca orice relatie nu este foarte diferita fata de relatia cu sufletul pereche . Depinde ce avem de invatat din aceea relatie si cat am “rezolvat” inainte sa intalnim acea persoana. Daca tot fugim de noi crezand ca totul se va rezolva intalnind “sufletul pereche”, chiar si in cazul in care il intalnim , tot ceea ce refuzam sa vedem si sa lucram la noi va aparea (chiar va da pe-dinafara:)) in acea relatie. Sa  mai spun cat de tare doare mai ales daca tu credeai ca e “acela/ aceea”?

Toate relatiile noastre sunt create pe baza iubirii de sine, care ne este reflectata inapoi prin relatii. Daca emitem o frecventa, aceasta va fi reflectata inapoi  si va aparea acea persoana care reprezinta cea mai buna potrivire vibrationala pentru noi. E important sa fim deschisi  si sa primim oportunitatea chiar daca nu are forma asteptarilor noastre. Tendinta de a ne concentra si incapatana pe o persoana , adica atasamentul fata de aceasta  va creea disconfort si suferinta. Daca suntem deschisi la forma si nu ne fixam pe o persoana, poate sa apara persoana care reprezinta cea mai buna potrivire vibrationala pentru noi. Atunci cand intram in relatie de iubire cu noi insine , cand suntem conectati cu Sursa, avem iubirea atat pentru noi insine cat si pentru ceilalti si vom atrage un partener cu aceeasi vibratie.

Deci, drumul spre ceea ce numim “sufletul pereche” este drumul spre noi insine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *